Ja też tym autem będę jeździł, pewnie więcej niż żona....TYLKO nowy mnie interesuje.
ASO POLMOT, Warszawa, Bielany
Zwiń
X
-
ASO POLMOT, Warszawa, Bielany
Użyłem "szukaj" ale nie znalazłem informacji o tym punkcie.
Mialem przygodę swoją O2FL ze sprywskiwaczami reflektorów -> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=42305&start=0
Telefon do ASO, wizyta na drugi dzień, szybkie zlecenie, skoda wjeżdża na serwis, diagnoza - awaria lewego spryskiwacza reflektora, wymiana na gwarancji.
Niestety nie posiadają nowego spryskiwacza u siebie na magazynie, muszą go ściągnąć z Poznania.
Także po dwóch dniach znów ASO POLMOT serwis, szybkie zlecenie, octavia wjeżdża na serwis i po około 50 minutach temat opanowany!
Dane kontaktowe:
POL-MOT Auto Oddział Warszawa Bielany
ul. Sokratesa 17B
01-909 Warszawa
Dział handlowy
tel. 022 569 91 10
godziny pracy:
Pn. - Pt. od 9.00 do 19.00
Sob. od 9.00 do 15.00
Dział serwisu
tel. 022 569 91 20
godziny pracy:
Pn. - Pt. od 6.00 do 22.00
Sob. od 9.00 do 15.00
Likwidacja szkód komunikacyjnych
tel. 22 56 99 120
Dział części zamiennych
tel. 022 569 91 30
godziny pracy:
Pn. - Pt. od 6.00 do 22.00
Sob. od 9.00 do 15.00
Dział finansowania i ubezpieczeń
tel. 022 569 91 15
godziny pracy:
Pn.- Pt. od 9.00 do 17.00
Sob. od 9.00 do 15.00
Dział samochody używane ( komis )
022 569 91 39
godziny pracy
Pn. - Pt. od 10.00 do 18.00kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
-
-
szkoda,
wiesz, wymiana spryskiwacza reflektora to raczej nie jest trudne zadanie
nie wiem jak z trudniejszymi awariami...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIszkoda,
nie wiem jak z trudniejszymi awariami...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez LUKIszkoda,
nie wiem jak z trudniejszymi awariami...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
pewnie zależy na kogo się trafi, w skrócie:
przy wymianie żarówek połamane co się da przy lampach, a obie wypadły mi na ziemię pod domem na szczęście a nie w czasie jazdy, spieprzona wymiana kierunkowskazu w lusterku, nie znali rozstawu śrub w O2 i wciskali, że 15 nie wchodzą do tego samochodu, kierownik twierdził, ze ET to grubość bieżnika + jeszcze różne odpowiedzi na moje pytania na przykład w kwestii wskaźnika doładowania, bardzo zabawne, ale już ich nie pamiętam, ani pytań ani odpowiedzi, ogólnie było żenująco.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
szkoda,
to mnie przeraziłeś!
na przegląd na pewno tam nie pojadę!
Zamieszczone przez szkodapołamane co się da przy lampach
ps. gdzie Ty serwisujesz maszynę?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIto mnie przeraziłeś!
no i był to rok 2005\2006 więc O2 była wtedy niezbadaną nowością :lol:
nie serwisuję w ASO.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
szkoda, a jakbyś miał to gdzie w Wawie?
ps.
to mam ogromną nadzieję, że ekipa z tego ASO już dawno się zmieniła....kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIszkoda, a jakbyś miał to gdzie w Wawie?
niestety złe wrażenia pozostają i ja ich mogę potraktować najwyżej jako sklep z częściami.
ale korzystajcie, to może się pojawi mnóstwo pozytywnych opinii, jestem jak najbardziej za.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez LUKIszkoda, a jakbyś miał to gdzie w Wawie?
niestety złe wrażenia pozostają i ja ich mogę potraktować najwyżej jako sklep z częściami.
ale korzystajcie, to może się pojawi mnóstwo pozytywnych opinii, jestem jak najbardziej za.
O2FL odebrałem miesiąc temu z salonu...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaLUKI napisał/a:
ale co z gwarancją?
osrana
przecież muszę mieć wpisy ASO w książkę serwisową!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano to już Twój problem, ja nie muszę
dobrze, że na liczniku jest dopiero 1.000km
mam trochę czasu na znalezienie w miarę ok ASOkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez szkodano to już Twój problem, ja nie muszę
mam trochę czasu na znalezienie w miarę ok ASO
Ja latam na zakręt do Sinclanu / blacharke maja super na serwis tez nie narzekam ...
Jak dla mnie opłaca sie dalej pojechac a jestem z bemowa ...
PozdrawiamAndrzejo Fabia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzejoZamieszczone przez LUKIZamieszczone przez szkodano to już Twój problem, ja nie muszę
mam trochę czasu na znalezienie w miarę ok ASO
Ja latam na zakręt do Sinclanu / blacharke maja super na serwis tez nie narzekam ...
Jak dla mnie opłaca sie dalej pojechac a jestem z bemowa ...
PozdrawiamBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Ja mam mieszane uczucia do nich... Był okres że ludzie byli tam nawet spoko... kierownik sam się babrał przy autach, można było wejść na hale i potrafili szczerze człowiekowi powiedzieć żeby nie robił tego tutaj tylko oddał auto gdzie indziej bo będzie taniej.
Potrafili też zrozumieć że człowiek ma nóż na gardle... Ojciec wracał z wakacji gdzie w dość śmieszny sposób rozwalił lewy przedni kierunek w OI:P Problem był taki że ja miałem następnego dnia jechać na wakacje i samochód był potrzebny.
telefon na serwis i po przedstawieniu sytuacji powiedzieli że ktoś zostanie i zaczeka więc niech ojciec po drodze podjedzie to oni to zrobią od ręki... I tak też zrobili mimo iż dochodziła 17ta.
Potem ludzie się zmienili i już tak fajnie nie było... Dodatkowo Polmot na Bielanach ba dość wysokie ceny części... jak jeszcze mieli filie na Felińskiego to różnice momentami osiągały 10-15% :/
Jak bym miał serwisować nowe auto to chyba bym pomyślał nad ASO Zalewski w Jankach.
Dwa razy likwidowałem u nich szkody i byłem zadowolony z prac mechanicznych jak i blacharsko-lakierniczych.
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzejoJak dla mnie opłaca sie dalej pojechac a jestem z bemowa ...
i też jak palant jeździłem te ~30km z Bemowa :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz